Izjava o zaštiti osobnih podataka

24. 05. 2018.

 

Duing d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o provedbi Uredbe o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o elektroničkim komunikacijama te procedurama vezanim za zaštitu osobnih podataka  Duinga d.o.o.

Ovom izjavom o zaštiti osobnih podataka definiraju se postupci prikupljanja i obrađivanja Vaših osobnih podataka. Molimo Vas da slijedeće odredbe pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše namjere i postupke koje se odnose na Vaše osobne podatke. Posjetom internet stranice www.duing.hr i davanjem Vaših informacija pod okolnostima koje su u nastavku opisane, dajete svoju suglasnost na postupke koji su sadržani u ovoj izjavi.
 

Prikupljanje osobnih podataka

Informacije koje nam dajete uključuju osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internet stranice prilikom kupnje naših proizvoda i usluga te postavljanja raznih upita.  Informacije koje nam dajete, mogu uključivati: ime, prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, adresu, OIB.
 

 Informacije koje prikupljamo o vama

Prilikom vašeg posjeta na našu internet stranicu osobni podaci koje  pri tome automatski bilježe tehnički uređaji ne obrađujemo.
 

Osjetljivi osobni podaci

Ne prikupljamo i ne obrađujemo u bilo kakve svrhe posebne kategorije osobnih podataka ili osjetljive osobne podatke.
 

Pravna osnova korištenja osobnih podataka

Spomenuti osobni podaci su obično nužno potrebni kako bi pružili kvalitetnu informaciju, proizvod ili uslugu koje ste zatražili. U onim slučajevima kada osobni podaci nisu nužno potrebni, obavijestit ćemo Vas o tome i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prikupljanje i obradu, kao i posljedicama po mogućnost pružanja naše usluge ukoliko se ne suglasite.
 

Vaše informacije obrađivati ćemo samo ukoliko:

 • imamo Vaše odobrenje da to napravimo;
 • je obrada potrebna kako bismo mogli realizirati ugovor s Vama;
 • postoje pravovaljani razlozi, naši ili od trećih strana koji nisu u suprotnosti sa Vašim interesima zaštite osobnih podataka ili temeljnim pravima i slobodama;
 • imamo pravnu obavezu da obradimo Vaše osobne informacije
 

Koristimo Vaše osobne podatke u svrhu kako slijedi:

 • Svrha obrade                   
 • Pružanje usluge servisa motora
 • Kupnja robe    
 • Pružanje dodatnih informacija o usluzi i posebnim ponudama 
 • Pravna osnova za obradu
 • Izvršavanje ugovora / Račun
 • Vaša privola

    

Zadržavanje podataka

Nećemo zadržavati Vaše podatke duže nego što je potrebno da bismo ispunili svrhu za koju prikupljamo te osobne podatke, osim ako je to naša zakonska obveza.
 

Zaštita informacija

Primjenjujemo prikladne administrativne, tehničke i organizacijske mjere zaštite kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke koji su pod našom kontrolom od neovlaštenog pristupa, prikupljanja, korištenja, otkrivanja, kopiranja, prepravljanja ili stavljanja na raspolaganje. Sve informacije koje nam date su čuvane na sigurnim poslužiteljima. Naši zaposlenicisu su educirani  po pitanju zaštite osobnih podataka i procedura te dopuštamo samo ovlaštenim zaposlenicima pristup Vašim osobnim podacima.
 

Vaša prava zaštite podataka

Imate sljedeća prava zaštite podataka:

Ako želite pristupiti, ispraviti, ažurirati ili zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka, ili prigovoriti na obrađivanje Vaših osobnih podataka, tražiti od nas da ograničimo obrađivanje Vaših osobnih podataka ili zahtjevati prenosivost Vaših osobnih podataka, to možete u bilo kojem trenutku putem kontakta koji se nalaze na dnu ove stranice.

Ako smo Vaše osobne podatke prikupili i obradili uz Vašu privolu, možete ju povući bilo kada. Povlačenje Vaše privole neće imati utjecaj na legitimnost svakog obrađivanja koje smo poduzeli prije Vašeg povlačenja, niti će imati utjecaj na obrađivanje Vaših osobnih podataka  koje se provode u skladu sa zakonskim osnovama obrađivanja,  osim onih na koje ste pristali.

Odgovorit ćemo na sve zahtjeve koje primimo korisnika naših usluga, sa željom da zaštitimo prava naših korisnika usluga na zaštitu njihovih podataka, u skladu sa važećom regulativom o zaštiti podataka koja je u primjeni.
 

Informacije o Izjavi o zaštiti osobnih podataka

Ako imate bilo kakva pitanja ili pritužbe na ovu Izjavu o zaštiti osobnih podataka ili na korištenje Vaših osobnih podaka, možete nas kontaktirati:

 • pismeno – redovnom poštom na adresu DUING d.o.o. Stupari 18 b, 51216 Viškovo.

Imate pravo na žalbu u vezi našeg prikupljanja i korištenja Vaših osobnih podataka koju možete uputiti na adresu Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14 HR - 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099 e-mail: azop@azop.hr.